Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
lisa Ms. lisa
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier

Shenzhen Tuteng Anti-Counterfeiting Co., Ltd.

lisali@szfw315.com

86-0755-89955651

Tentang Kami

Tentang Kami


Shenzhen Tuteng Anti-Counterfeiting Co., Ltd. didirikeun taun 2001, tempatna di Shenzhen Of Guangdong, Cina. Spésialisasi dina 20 taun pangalaman dina paket sareng percetakan.



Éta ngagaduhan sumber anu réa, transportasi anu merenah, sareng tim desain propésional, tim penjualan anu épisién.


Éta gaduh kamar pabrik standar, langkung ti 3000 méter pasagi daérah pabrik.


Éta ngagaduhan sakitar 80 padamel (kalebet pabrik sareng kantor). Perusahaan urang ngadopsi SGS.


Produkna dijual di panjuru dunya sapertos Éropa sareng Amérika, Asia Tenggara, Wétan tengah sareng sajabina.


Pabrik nuturkeun palanggan kawijakan anu munggaran, kualitas-heula sareng jasa dina tujuan kelas luhur.


Alat-alat perusahaan urang saé, téknikna maju. Kusabab didirikeun, perusahaan tetep hirup dugi ka kapercayaan: jual jujur, kualitas pangsaéna, sareng kauntungan pikeun konsumén.


Produk utama kami nyaéta label hologram, label perekat diri, stamping foil panas, starker hologram QR, stiker cangkang Endog, stiker rapuh, pita VOID, stiker tamper-proofing sareng sajabina.


Prosedur damel nyaéta ngadamel file --- pelat logam --- stamping panas foil --- ngadamel lem-silkscreen –die cut-dibagi kana roll-QC inspeksi-pengemasan kana karton --- dikirim ka agen pengiriman - nyayogikeun nomer pelacak .


Kami janji yén kami bakal tanggel waler dugi ka tungtungna saatos jasa kami dimimitian. Kami ngarepkeun nampi patarosan anjeun sareng netepkeun hubungan bisnis jangka panjang pikeun silih kauntungan.

panas Produk

certificates

imah

Product

Phone

Tentang Kami

panalungtikan